100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Bent u een keer niet tevreden over de kwaliteit van het massief houten paneel of tafelblad? Dan doen wij niet moeilijk, want over smaak valt niet te twisten. Wij nemen het paneel/tafelblad terug en leveren per omgaande een massief houten paneel of tafelblad dat wel bij uw houtbeleving past. Omdat wij willen dat u tevreden bent!

Ons kwaliteitsadvies

Let goed op de kwaliteitsomschrijving die u aantreft bij al onze houtproducten. Zo kunt u een massief eiken paneel of een paneel in een andere houtsoort bestellen in verschillende kwaliteiten. Bij de omschrijving op deze website kunt u precies lezen wat u kunt verwachten. Twijfelt u? Onze mensen adviseren u graag en zijn ook bereid u een foto door te sturen van het houten product dat zij voor u hebben geselecteerd.

Voor iedere smaak het beste houtproduct

Sommige mensen houden van het rustieke karakter van Castle Collection. Ze vinden dat er veel meer leven inzit dan hout met minder fouten. Andere mensen daarentegen houden juist van strakker en gladder. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat; wij willen dat u 100% tevreden bent.