Foto Pand-min

Over PD Hout

Producent en leverancier van Eiken panelen, tafelbladen en meer

Bij PD Hout vind je eersteklas meubels en store concepts voor je woonwinkel. Wij zijn een groothandel en leveren uitsluitend aan retailers, meubelmakers en andere bedrijven in de interieursector.

Houten meubels en meer

In 2006 zijn we begonnen als specialist op het gebied van meubelpanelen. Dat zijn we nog steeds, en ook producent en leverancier van tafels, kasten en stoelen voor meubelwinkels en importeurs binnen en buiten Nederland.

Boomstam tafelbladen en meer

Toen bijna een decennium geleden de boomstamtafels hun intrede deden in het interieur, besloten wij ons assortiment uit te breiden met eiken tafelbladen. Dat smaakt natuurlijk naar meer. En omdat we de mogelijkheden hebben, vind je in onze huidige showroom in Aalten:

Alles met de kwaliteit en prijs waar jij én je klanten blij van worden.

Europese makelij

De houten meubels produceren we in onze eigen fabriek in Roemenië en Oekraïne. Onder Nederlandse leiding vervaardigen lokale vakmensen hoogwaardige meubelpanelen en tafelbladen. Ook al onze andere meubels worden geproduceerd in Europa.

Kwaliteit en een concurrerende prijs

Van ontwerp, zagerij tot het transport. Wij produceren dichtbij de herkomst van de materialen en hebben alles in eigen hand. Je kan bij ons daarom rekenen op een punctuele levering, constante kwaliteit en de beste prijs.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.